Elin Stahre

Elin bokade in en timme med mig i början på mars 2020. Här kommer är några av mina favoriter.

Vi startade fotograferingen på hennes kontor och mottagning. Detta för att ta lite bilder i inomhusmiljö där hennes patienter kan känna igen sig. En mycket mysig liten mottagning som bara var några kvadratmeter stort.

När vi kände oss klara med det tog vi oss ut för att hitta bättre ljus och andra omgivningar. Vilket såklart inte var så svårt då hennes mottagning ligger i Gamla stan, Stockholm. Det slutade med att Elin fick en stor variation av bilder som hon kan använda på både hemsida, i sociala medier och andra sammanhang där hon kan behöva ha bilder.

Elins hemsida hittar du här. Där du också kan se en del av bilderna!

Vill du boka en porträttfotografering till dig företag? Läs mer här!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *