Virtuell assistent

Underlätta din arbetsdag tillsammans med mig!

Känner du att tiden inte riktigt räcker till? Eller finns det delar i ditt arbete som du helt enkelt bara inte vill göra? Då kanske vi kan lösa det tillsammans!

Jag håller just nu på att utbilda mig till Virtuell assistent och jag tror att vi tillsammans kan hitta uppgifter som du inte vill göra och som jag kan avlasta dig med!

Vad är en virtuell assistent?

Det är precis som det låter. En assistent men som du jobbar med online. Jag hjälper dig och ditt företag så du kan fokusera på att få in fler kunder eller faktiskt få mer tid över till familjen eller kanske annat som du tycker är viktigt i ditt liv. 

Vad kan jag hjälpa dig med?

Min absoluta specialitet är redigering i Lightroom. Jag kan exempelvis göra ditt urval, redigera dina bilder enligt din bildstil, sköta uppladdning och leverans till kund samt mycket mer! 

Tillsammans kan vi hitta en lösning som passar bra för dig!

Vad kostar det?

Jag har dessvärre inga fasta priser i dagsläget eftersom det är baserat på vad jag ska göra, hur lång tid det väntas ta och hur ofta det ska göras. 

Därför får du en offert på det arbete du har till mig. 

Vi kan sen komma överens om att prenumerera på ett visst antal timmar i månaden eller boka ett jobb i taget. 

Vill du komma i kontakt med mig eller har frågor och funderingar? Skicka då ett meddelande i mitt formulär här intill så återkommer jag till dig inom 24 timmar. 

Du kan även maila direkt till hej@carolinesolberg.se med dina frågor. Om du inte fått svar inom 24 timmar så finns det en risk att ditt mail eller mitt svar hamnat i skräpposten. Hör gärna av dig igen då eller kontakta mig på Instagram där jag heter @carolinesolberg.se