Porträttfotografering i Karlskoga

Har du något stort som händer och vill minnas för alltid? Du kanske tar studenten, gifter dig eller bara känner dig jäkligt snygg i ren allmänhet. Vad än din anledning är till att ta porträtt, så finns jag här för dig. 

Jag fokuserar på porträtt på enskilda personer, par eller den mindre kompisgruppen.

Jag utgår från Karlskoga men plåtar i hela Örebro län plus Kristinehamn utan resetillägg.  

Vad ingår i mina fotograferingar?

Jag gör det bästa för att anpassa mina fotograferingar efter dina preferenser. Vi skapar bilderna tillsammans och jag jobbar hårt för att du ska känna dig bekväm och att slut resultatet blir det vi kommit fram till innan. Du kan välja att bli fotograferad både inne och ute.  

Ska bilderna användas i sociala medier eller ska minnena upp på väggen? Hur som helst så löser vi det tillsammans. Är du företagare så borde du istället läsa mer här.

Jag älskar att se bilderna i tryck och hjälper dig hela vägen. Du får efter alla fotograferingen alla utvalda bilder i ett webbgalleri som du kan använda i sociala medier men där kan du också lätt välja bilder som ska printas och hamna på dina väggar eller kanske på dina närmastes väggar. Jag har även färdiga paket för att det ska vara mer kostnadseffektivt för dig. 

Låna klänning

Hos mig kan du låna klänningar till din fotografering. Jag har just nu två vita och en svart klänning plus en spetstopp som går utmärkt att kombinera med den svarta klänningen som så önskas. 

Läs mer om klänningarna här

Hur ser en fotografering ut?

Eftersom jag vill göra upplevelsen så bekväm för dig som möjligt kommer vi att prata innan om hur vi ska jobba ihop. 

Under själva fotograferingen kommer jag att guida dig så att du aldrig ska undra hur du ska stå eller sitta. Du får självklart komma med egna förslag som vi kan testa. Ibland blir de galnaste idéerna de allra coolaste bilderna. 

Jag tycker om att prata mycket under fotograferingen, du kommer få höra vilken power babe (eller power dude) du är under hela fotograferingen. 

Eftersom vi lever i en pandemi just nu så undviker jag direktkontakt och använder munskydd på alla mina fotograferingar. Vi bokar såklart om fotograferingen om någon skulle vara sjuk och det är viktigt för mig att vi håller oss friska tillsammans. 

Din investering

Silver

Detta paket är för dig som inte riktigt vet innan vad du vill ha, det är också här som vi kan starta om du vill bygga ditt helt egna paket.

Här ingår:

3 490 kronor

Guld

Detta paket passa perfekt för dig som vill ta lite extra tid på dig, kanske för att göra ett eller flera ombyten. Det finns också tid då att få in flera platser att fotografera på. 

Här ingår:

8 490 kronor

Platina

Detta paket passa perfekt för dig som vill ta lite extra tid på dig och ha flera bilder tryckta efter fotograferingen samt en fotobok.
Här ingår:

12 990 kronor

Skicka din bokningsförfrågan här

En bokningsförfrågan är inte bindande innan avtal är påskrivet

Om fotografen

Jag heter Caroline Solberg, och jag har länge känt mig rädd inför att stå framför kameran. Fördelen med att vara fotograf är att jag får öva, öva och öva. 

Fördelen för dig är att jag vet precis hur det kan kännas när du står där och ska bli fotograferad. Därför jobbar jag extra hårt för att du ska känna dig bekväm.

Jag bor tillsammans med min man och vår flatcoated reteriver Mint. 

Jag är född i Karlskoga men har bott i Örebro, Luxemburg och Stockholm innan jag tillslut övertalade min man att lämna Stockholm och flytta hem igen. Lugnet är verkligen så givande även om jag såklart kan sakna tillgängligheten som Stockholm innebar. Just nu letar vi efter vårt drömhus utanför stan. 

Kort fakta om mig:

Vad händer efter att jag skickat min bokningsförfrågan?

Woho! Du har tagit första steget. Varje gång jag får en bokningsförfrågan gör jag en happy dance. Visste du det? Oh, well. Nu vet du!

När jag fått din bokningsförfrågan så försöker jag återkomma inom den kommande vardagen. 

Ser allt bra ut så återkommer jag med ett mail och bekräftar din bokning. Då skickar jag även med det avtal som du kommer behöva signera. Jag bokar även in ett möte med dig då. Antingen ses vi online via Zoom eller på en fika nere i stan, allt beror på vår situation. 

På det mötet pratar vi mer om dina förväntningar på fotograferingen och där får du signera avtalet och får också en bokningsfaktura på 2000 kronor. När avtalet är påskrivet och bokningsfakturan är betald så är ditt datum säkrat. 

Efter det har vi vår plåtning tillsammans. Det kommer bli så jäkla kul! Som en fest där du står i centrum! 

När vi är klara åker jag hem och ger bilderna min bästa kärlek och magi. Allt för att de ska bli så vackra som vi drömde om under vårt möte. Jag skickar också slutfakturan. 

Slutfakturan har du två veckor på dig att betala. När den är betald kommer du tidigast få tillgång till dina bilder men beroende på om det är låg- eller högsäsong så kan jag behöva alla 14 dagar på mig innan du kan få dina bilder. Jag jobbar dock alltid hårt för att bilderna ska bli klara så snart som möjligt. 

När du har fått bilderna och har valt ett paket där tryckta fotografier ingår, så har du 7 dagar på dig att bestämma vilka bilder det ska bli. 

Galleriet ligger uppe i ett år och under hela den tiden kan du beställa fler bilder om du skulle vilja. 

Har du frågor så kan du alltid hitta mig i sociala medier på @carolinesolberg.se, skicka iväg ett DM bara!