Klimatfrukost Januari 2020

I  fredags bjöd Klimatklubben in till årets första klimatfrukost och jag var som vanligt där för att dokumentera. Tydligen var det första gången de fick neka personer till att komma och det märktes. Det var verkligen fullsatt. 

Denna gång gjorde de frukosten tillsammans med Formex och ArkDes på Café Blom. När vi kom dit så var det fortfarande ganska mörkt ute vilket speglar i bilderna (du kan se bruset som är i första halvan av bilderna) men framåt morgonen blev det ljusare och finare ljus och det slutade med att hela Stockholm var upplyst av solen, länge sen jag fick se sånt ljus. 

Denna gång hade de en paneldiskussion där Lotta Ahlvar från Formex, Cecilia Blankens från Blankens, Jonas Olsson från ArkDes och Kristina Östman från Naturskyddsföreningen. Diskussionen handlade om att det är dags att företag tar ansvar för sina produkter från råvara till färdig produkt. Om vikten att se till att det är bra kvalité i de produkter som de säljer. 

Här är några få av mina favoriter.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *