Företagsfotografering Örebro län

Företagsfotografering

Har du tröttnat på att kämpa med att få till bra bilder till din hemsida?  Då är det dags att boka en fotograf. Jag utgår från Karlskoga utanför Örebro men tar mig gärna ut i hela Sverige. 

Jag vet hur svårt det kan vara att få till bra bilder på dig och ditt företag. Oftas så hinner du inte ta bilder samtidigt som du jobbar, eller så har du svårt att få till bra bilder samtidigt. Kanske har du bara svårt att hantera en kamera. 


Fotograf Caroline Solberg , företagsfotografering, Josefin Dahlberg sittande vid ett skrivbord med en kaffekopp i handen.

But fear not! I’m here to save your day! Fortsätt läsa.

företagsfotografering företagsfotograf Örebro län Caroline Solberg Elin Stahre
företagsfotografering örebro län företagsfotograf caroline solberg re:leased
företagsfotografering örebro län företagsfotograf caroline solberg Evelina Utterdahl Earthwanderess
Företagsfotografering örebro län företagsfotograf caroline solberg Asplund Bäcklin

Tänk att ha bilder på hemsidan, sociala medier och på alla andra ställen där du kan behöva bilder. De är snygga, professionella och det bästa av allt. DU är med på bilden. Dina följare kommer gå banans över att äntligen få se dig också! Jag lovar!

Hos mig kan du få allt från några få porträtt till en helt dokumentation av ditt företag. Behöver du bilder till sociala medier. Jag fixar! Behöver du pressbilder. Yes,mam, I’m here for you. Behöver du nya bilder på alla dina produkter. Vi löser det också! 

Jag kommer gärna till ditt företag och fotograferar dig in action för att du ska få de där bilderna som du aldrig lyckas få till. Vi kan passa på att ta bilder på dina produkter eller annat som du erbjuder. Jobbar du med tjänster, du är frisör eller florist eller liknande så försöker vi få till fotografering medan du klipper hår eller binder en bukett. 

När du har bestämt dig att du vill bli fotograferad av mig så bokar vi in ett möte där vi pratar mer om vad du behöver och när vi ska fotograferas. 

Företagsfotografering Örebro län Eventfotografering Örebro län Klimatklubben Caroline Solberg

Vem är det som ska fotografera dig?

Vi börjar med namnet, Caroline. Caroline Solberg om vi ska ta hela. Jag är i grunden fotograf men är en digital kreatör på många sätt som inte bara gillar att skapa med fotografiet utan med bilder på många sätt. 

Därför kan jag hjälpa dig med inte bara att få snygga bilder utan att anpassa dem för exempelvis sociala medier osv. 

Jag bor i Karlskoga, här har jag bott till och från under min uppväxt och sen 2020 är det mitt hem tillsammans med min man Tom och vår hund Mint. 


Företagsfotografering Örebro län Företagsfotograf Caroline Solberg Fotografi på Caroline taget med blixt mot en rosa bakgrund

Jag älskar att vara ute i naturen men är också väldigt bekväm, det är nog sällan du kommer hitta mig i ett tält men gärna på vandringsleden. 

På sommaren ligger jag i vattnet så mycket som möjligt, min hund badar gärna lika mycket som jag vilket jag är mycket tacksam för. Så under sommarmånaderna så är jag väldigt lite inne under de varma dagarna. På kvällarna är det dock mysigt att sitta ner och lyssna på en podd tillsammans med redigeringen. 

Mitt rosa hår har jag rockat sen 2016. Det har verkligen blivit en del av mig och känns mer naturligt än min riktiga hårfärg. På min Instagram kan du se vilka färger jag har haft de senaste åren om du tycker sånt är kul!

Din investering

Hos mig kan du bli fotograferad både inne och ute. Jag kan komma till dig och du kan komma till mig för att bli fotograferad. Behöver du även hjälp med vissa grafiska element så finns jag här för dig. Branding är viktigt för många företagare så därför är det också viktigt att bilderna visar de färger och den känslan som du vill lyfta fram. Därför är det viktigt att jag får se hur dina bilder ser ut idag. 2500 kr i timmen

ex moms

För dig som behöver bilder till sociala medier eller hemsida så passar mitt grundpris perfekt!

Att plåtas hos mig kostar från 2500kr i timmen. Då kan du räkna med minst 10 bilder för sociala medier men förmodligen fler beroende på hur mycket styling varje bild kräver. Dina bilder får den bildstil som du använder i dina egna kanaler. Alla utvalda bilder läggs upp i ett galleri som är tillgängligt för dig i ett år. Förlängning av galleriet går att göra varje år eller vid ny fotografering.

Skicka en bokningsförfrågan

Din förfrågan är inte bindande innan avtalet är påskrivet