Företagsfotografering

Jag vet hur svårt det kan vara att få till bra bilder på dig och ditt företag. Oftas så hinner du inte ta bilder samtidigt som du jobbar, eller så har du svårt att få till bra bilder samtidigt. Kanske har du bara svårt att hantera en kamera. 

But fear not! I’m here to save your day! Fortsätt läsa.

Tänk att ha bilder på hemsidan, sociala medier och på alla andra ställen där du kan behöva bilder. De är snygga, professionella och det bästa av allt. DU är med på bilden. Dina följare kommer gå banans över att äntligen få se dig också! Jag lovar!

Hos mig kan du få allt från några få porträtt till en helt dokumentation av ditt företag. Behöver du bilder till sociala medier. Jag fixar! Behöver du pressbilder. Yes,mam, I’m here for you. Behöver du nya bilder på alla dina produkter. Vi löser det också! 

Jag kommer gärna till ditt företag och fotograferar dig in action för att du ska få de där bilderna som du aldrig lyckas få till. Vi kan passa på att ta bilder på dina produkter eller annat som du erbjuder. Jobbar du med tjänster, du är frisör eller florist eller liknande så försöker vi få till fotografering medan du klipper hår eller binder en bukett. 

När du har bestämt dig att du vill bli fotograferad av mig så bokar vi in ett möte där vi pratar mer om vad du behöver och när vi ska fotograferas. 

Vem är det som ska fotografera dig?

Caroline Solberg heter jag! Jag bor i Karlskoga med jobbar i hela landet. Här bor jag tillsammans med min man, som jobbar som AI-ingenjör på ett spelföretag i Stockholm, och vår busiga valp Mint. Hon är döpt efter en av mina favoritfärger. 

Att fotografera företagare och entreprenörer är något jag brinner starkt för. Att se er i ert esse är så inspirerande.

  • Jag älskar ny teknik

 

  • Jag har väldigt lätt att gråta. Minsta fina gesten kan få mig att börja storböla.

 

  • Ska vi ha filmmaraton, då vill jag se nått från Marvel, Star Wars eller Harry Potter.

 

  • Jag är antingen fem minuter försen eller en timme för tidig.
    Inför fotograferingar kan du alltid räkna med att jag är för tidig.

 

  • Min favoritfärg är glitter

 

  • Ska du bjuda mig på nått att dricka så är det alltid Cola zero

Din investering

Eftersom inget företag är det andra likt och vi alla har olika behov så är det svårt för mig att sätta exakta priser. Men om du är intresserad av att bli fotograferad av mig, skicka en offertförfrågan nedan så återkommer jag med en offert till dig inom två arbetsdagar.

Hos mig kan du bli fotograferad både inne och ute. Jag kan komma till dig och du kan komma till mig för att bli fotograferad. Behöver du även hjälp med vissa grafiska element så finns jag här för dig. Branding är viktigt för många företagare så därför är det också viktigt att bilderna visar de färger och den känslan som du vill lyfta fram. Därför är det viktigt att jag får se hur dina bilder ser ut idag. 

Prenumeration

För dig som vill hålla dig uppdatera varje månad med bilder. Vi utformar din prenumeration utifrån dina behov. 

Passa perfekt för dig som jobbar som influencer eller som säljer produkter som förnyas med jämna mellanrum. 

Du kan välja på 3, 6, 9 och 12 månader med minst en timme i månaden. Timmarna kan samlas ihop för en fotografering var tredje månad. Du betalar en gång i kvartalet. 

 

Skicka en offertförfrågan

Din förfrågan är inte bindande innan avtalet är påskrivet