Vad du behöver veta innan du tävlar i SM i foto – Intervju med Elin Stahre

SM i fotografi är över för denna gång och vi får äntligen veta hur det gick för Sandra! Vi har även med vår allra första gäst i poddens historia! Elin Stahre, som vann årets bild förra året, var domare i årets tävling och vi har passat på att ställa både era och våra (Sandras) frågor till henne.

Så planerar du att ställa upp nästa gång eller undrar om du verkligen ska våga, då är detta avsnittet för dig!

Vi planerar att ha ett till avsnitt inför SM till våren så kände du att du inte fick svar denna gång så skicka in dina frågor så svarar vi på dem då eller så sparar du dem tills dess 😀

Elin hittar du på https://www.instagram.com/elinstahre/

Tack för att du väljer att lyssna på oss <3 Kom ihåg att följa oss på Megapixelpodden https://www.instagram.com/megapixelpodden/ på Instagram och betygsätt gärna podden i din poddapp, det och att du delar podden gör att fler hittar hit!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *