2023, vad hände?

Nej, men vad hände med den här hemsidan och bloggen? 2023 uppdaterade jag ingenting!

Podden

Okej, det hände egentligen mycket, bara inget som skrevs här. Podden las på is ett tag. Hittills har inte jag och Sandra några planer på att starta upp den igen pga tidsbrist. Jag vill gärna köra men det skulle kännas så konstigt att inte göra det med Sandra <3 Vi hoppas att en tid ska komma när vi kan köra igen men i dagsläget vet vi tyvärr inte när det blir. Podden ligger dock uppe för dig som vill lyssna på våra gamla avsnitt.

Jag är gravid!

Under tidig sommar upptäckte jag att jag var gravid! Något som jag och min man längtat efter väldigt länge. Det gjorde dock att hela min sommar bara är ett stort svart hål. Illamåendet gjorde att jag knappt kunde ta hand om de kunder jag hade och absolut inte kunde göra något för att hitta nya. Jag la min energi på de som jag hade och resten av tiden så sov jag. Detta vände i mitten av september då jag äntligen slutade må illa och orkade lite mer. Men samtidigt växte ju magen och jag blev tyngre och tyngre.

Fotograf: Karoline Ekholm

Ny lokal

Under hösten fokuserade jag och min syster på att öppna vår nya lokal för Studio FloraRosea. Efter ett år i vår första lokal så kände vi att det behövdes en större och mer central lokal så i augusti skrev vi på för tre år (läskigt!) i en ny och jäkligt central lokal. Lite dyrare men vi hoppas att det ska vara värt det. Så fort vi fick började vi riva väggar, måla om och fixa fram så det skulle bli precis som vi ville ha det och 1 december slog vi äntligen upp portarna till Studio FloraRosea 2.0. Då var jag i v30 och kände att det nog inte var länge kvar tills jag inte orkade ta de fotojobben som jag vanligtvis tar. Jag jobbade fram till sista januari nu 2024 men under januari var det endast på onsdagar. Jag har haft väldigt problem med foglossningar och känner även nu när jag skriver detta att det märks i både handleder och fingrar.

Framtiden

Jag beslutade mig för att sommaren 2024 skulle bli en lugn sommar med korta bröllop nära hemmet. Jag kommer, om bebis tillåtet, ha väldigt kort föräldraledighet, max 3 månader, och sen är min tanke att vara tillbaka på deltid. Iaf i studion. Om möjligheterna finns kommer bebis följa med men annars så finns ju en till förälder och vi har tur att vi båda har väldigt flexibla jobb. Men allt beror ju på hur möjligt det är. Jag kan ju vara mycket mer flexibel med min tid än vad min man kan även om han kan vara mer flexibel än de flesta då han jobbar hemifrån. Kan bebis vara hos honom under möten och äter bra med flaska så är det ju inga problem för honom att kunna jobba samtidigt som han har henne.

Vi får helt enkelt vänta och se vad som blir. Jag har ju tur som även jobbar som VA och det kan jag ju göra varsomhelst, närsomhelst 😀

Innan bebis kommer, BF är på fredag den 16/2 men vi som får barn första gången brukar ju gå över, så är min tanke att uppdatera den här hemsidan, göra allt lite mer lättillgängligt osv medans jag ändå sitter i soffan och inte kan röra mig så mycket pga foglossningarna och förvärkarna.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *