Att vara arbetstagare OCH företagare, går det?

Eftersom förra avsnittet hade så himla konstigt ljud har vi valt att släppa ett avsnitt mycket tidigare än väntat! Detta avsnittet skulle egentligen komma ut den 20 september men nu får ni det idag istället! Det gamla avsnittet med det dåliga ljudet har vi valt att plocka bort men vi kommer att ta upp de frågorna från det avsnittet igen. Vi kan helt enkelt inte låta det avsnittet finnas där ute!

I detta avsnitt pratar vi om att kombinera att vara anställd samtidigt som du driver företag. Går det? Hur gör vi och vart går gränsen för när du borde ta klivet ner från anställning och steppa upp i ditt egna företag?

Lite sent skickade vi ut en fråga i några facebookgrupper också och fick svar från Felicia som är med oss via hennes kommentar i den facebookgruppen! Så himla kul med en tredje röst även om rösten kommer via Sandra som läste upp hennes svar.

Kom ihåg att följa oss på Megapixelpodden på Instagram och betygsätt gärna podden i din poddapp, det och att du delar podden gör att fler hittar hit!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *