Arbetsflöde och Pixieset

Vi fick in en fråga om vårt arbetsflöde. Så vi ägnade detta avsnittet till att prata om hur det går till från bokning till leverans. I slutet har vi också en liten diskussion om Pixieset som vi båda använder för att leverera våra bilder. Den som hittar Carolines faktafel får en shoutout!

En annan rolig sak som berättas om i avsnittet är att vi har öppnat upp vår grupp för dig som lyssnar. Sök upp Megapixel – Eftersnack på Facebook och ansök om medlemskap genast!

Vi hoppas att du uppskattar avsnittet. Som vanligt blir vi superglada om du ger betyg i din poddapp, det gör att fler hittar till podden och om du lyssnar på oss, dela gärna i dina stories och tagga oss med @megapixelpodden så får vi se vad du pysslar med samtidigt som du lyssnar!

Ha en fantastisk dag!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *