Idag är det 2 månader sen jag och Tom sa ja till varandra. Så det är väl minst sagt dags för er att få se bilderna. Alla dessa foton är tagna av fantastiska Jacqueline Wester Allard som driver Outbound Weddings.

Bilder från förberedelserna finns i länken längst ner i inlägget. Jag har här valt att visa de bilder som jag gillar bäst.

Vi gifte oss den 27 juli 2019 i Sköllersta, vi tog våra porträtt ute vid Karlslund i Örebro.

Här har inte Tom sett mig än. Vi hade en first look fotografering innan vigseln. Just den delen tog en liten stund så medans Jackie sprang runt och plåtade oss ur alla vinklar så kunde jag inte låta bli att fåna mig.

Så glada vi är när vi äntligen fick vara tillsammans. OCH HALLÅ!? Hur fantastisk är min klänning? Hela klänningen är full av paljetter och är magisk.

Jag och mina fantastiska brudtärnor. Min lillasyster Stina till vänster och min närmasta vän Maja. Gullisarna som fick stå ut med min panik hela dagen. Framförallt på morgonen. Nämnde jag att jag sminkade om mig TRE gånger. Hehe.

Tom med sin bestman Henrik. Denna bild tycker jag är så himla fin och rolig samtidigt. Det ser nästan ut som att de ska gifta sig. Blickarna är fulla av kärlek. Så himla fina <3

Alla gullisar på en och samma bild.

Tom busade lite med buketten innan det var dags för oss att åka vidare till Sköllersta.

Jag kom på att detta magiska ställe finns nedanför herrgården. Har själv plåtat där förut och vill gärna plåta mer där 🙂

Här hade vi vår fest och till vänster så hade vi vår vigsel. Så nöjd med detta ställe, kan verkligen rekommendera det.

Älskade att jag hittade denna lilla ingång. När vi var och kollade på lokalen så var det ju vinter och då tänkte man inte på den. Men i maj, när jag var där med Jackie så såg jag den och ba. This is it. Här blir vår perfekta ingång.

Tom grät så mycket under vigseln. Har aldrig sett honom reagera på det sättet. Det var så konstigt och så fint på samma gång.

First kiss. Det var lite konstigt att kyssas framför alla vänner och hela familjen och släkten.

Här har jag för mig att Oliwer, min systerson, ropar något men jag minns inte vad. Alla verkar dock tycka att det är väldigt roligt 😀

Vi hade en vigsel som var helt offline. Våra gäster fick alltså inte ta några bilder osv under själva vigseln men vi hade såklart en liten stund innan vi “gick ut” som våra gäster kunde ta sina egna bilder på oss.

Här blev vi attackerade av riset som gästerna kastade på oss.

Magiskt ställe, eller hur?!

Här är hela min familj. Mina föräldrar, syskon och farmor med respektive. Här nedan har vi Toms familj med samma generationsled osv. Tycker att det är lite roligt att se skillnaden mellan min familj och Toms. Tänk att alla dessa personer nu är vår familj.

Jag och Tom med våra respektive syskon.

Alla våra fantastiska gäster. Tack så himla mycket för att ni kom. Det var så mycket kärlek som omgav oss den dagen. Vill fira med er alla varje år!

Vi gick senare in på middagen, njöt av fina och roliga tal osv. Och precis innan Jackie skulle lämna vår fest så drog hon ut oss i solnedgången.

Well, solen hade inte hunnit ner så långt än, eftersom det var juli. Men vi fick iaf lite motljus.

Så lite detaljbilder på våra ringar samt “något blått” som min syster satte dit. Bär den fortfarande i min väska <3

Tack alla ni som var med och deltog på vårt bröllop. Snart landar tackkorten i era brevlådor. <3
Resten av bilderna hittar ni här. Vill ni dela dem så kom ihåg att tagga Jackie (Jacqueline Wester) på @outboundweddings på Facebook och Instagram.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *