Evelina Utterdahl

Evelina jobbar som influencer inom hållbarhet och miljö under namnet EarthWanderess. Hon behövde bilder till sina sociala medier så vi möttes upp vid Karlavägen i Stockholm och försökte sedan ta tunnelbanan vidare in till centralen. MEN, fun fact, tunnelbanan stod still. Vilket gjorde att vi tog lite bilder där nere. Perfekt när vi inte behövde stressa på tåget. Men de bilderna finns inte med här.

Det slutade iallafall med att vi gick in till stan istället. Vi hamnade på en secondhandbutik med den mest fantastiska väggen jag sett. Efter det gick vi vidare till Downtown camper där hon tog klassiska ”jobba-vid-datorn”bilder och lite inomhusporträtt.

Här är några av mina favoriter <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *