Gravidfotografering

Om du har landat här så betyder det förmodligen att du är gravid. Stort grattis! Att välkomna ett nytt liv till världen är bland det modigaste och häftigaste en person kan göra. 

Självklart är det därför något som är värt att dokumentera! 

Att vara gravid är en upplevelse som är så olika för  alla och jag jobbar hårt för att du ska få vara så bekväm det bara går. 

Om du vill ha med barnen, gender revel eller något annat som jag borde veta, ange detta i bokningsformuläret längst ner.

gravidfotografering örebro län

Hur går en gravidfotografering till?

Det hela börjar med att du skickar in din bokningsförfrågan till mig, det gör du gärna så tidigt som möjligt för att vara garanterad att jag har en tid när du är runt vecka 30. 

Efter att jag bekräftat att jag kan så skickar jag en bokningsfaktura och ett avtal till dig. Fakturan och avtalet ska vara betald och påskrivet senast 10 dagar innan fotograferingen. När fakturan är betald och avtalet påskrivet så är datumet garanterat ditt. 

Skulle det vara så att det blir oväder på din dag så bokar vi om till en dag med bättre väder. Detta gäller om det är regn och rusk. Allt från sol till mulet är välkommet!

Din fotografering pågår i upp till två timmar så vi har gott om tid att fotografera i olika miljöer eller med ett ombyte. Om du har med tidigare barn kan det vara bra om någon kan hämta dem efter en stund då barn lätt tröttnar och det kan vara skönt för er föräldrar att få en liten stund för er själva i slutet (eller början) av fotograferingen. 

Efteråt behöver jag några dagar för att verkligen lyfta fram magin i era bilder. Därför har jag 14 dagars leveranstid på era bilder men jobbar alltid hårt för att ni ska få era bilder så snabbt som möjligt. I samband med leveransen skickas också er slutfaktura. 

Galleriet med era bilder ligger uppe i 14 dagar och där har ni möjlighet att inte bara ladda ner de bilder som ingår i ert paket, ni kan även där välja att köpa förstoringar så ni får upp era minnen på väggarna.

Vem är din fotograf?

Här har du en sprallig person som gillar att hitta nya sätt att få fram de mest magiska bilderna på dig och det liv du skapar.

Jag heter Caroline Solberg, är 32 år och bor i Karlskoga. 

Min favoritfärg är glitter, räknas det? Om inte så är det ljusrosa. Som du kanske märker. 

När jag blir stor ska jag odla massor av träd i min trädgård, gärna som blommar vid olika tider på året så jag ständigt är omgiven av blomsterträd. 

När jag inte fotograferar så tränar jag med min hund eller är ute i naturen. Min man har slutat låta mig köra bil när vi ska till nya ställen för jag blir så distraherad av all vacker natur som jag ser. Är det bara jag, eller kan du känna igen dig?

Jag har aldrig förstått varför folk dricker kaffe men dricker förmodligen en ohälsosam mängd av cola zero. Att få bo i Karlskoga med Sveriges godaste vatten gör dock att det ibland glider ner ett glas vatten eller två. Haha!

Din investering

1-2 timmars fotografering i Karlskoga, Kristinehamn eller Örebro med omnejd.

Tillgång till att låna två klänningar av mig. Egna kläder för upp till två ombyten går också bra!

Ett galleri med ca 20 bilder som ni kan dela i sociala medier

5 högupplösta filer som ni kan framkalla hur många gånger som ni vill

Möjlighet att köpa till fler bilder om så önskas

3995 kronor

Skicka din bokningsförfrågan