Familjefotografering

Är du också den person som alltid tar bilderna på din familj? Vilket slutar med att alla bilder på er där hemma är på era barn och din partner men aldrig på dig?

Eller stannar alla bilder som ni väl tar i mobilen, klart de ska upp på väggen!

Det måste vi såklart ändra på! Jag hjälper dig att fånga, hela, din familj på bilder som inte bara kommer stanna i er telefon. 

Jag kan hjälpa er hela vägen, här då ni massor av härliga bilder att dela med av er på sociala medier men också bilder att sätta upp på väggen!

Ja, jag fotograferar även dop!

Hur går en familjefotografering till?

Det hela börjar med att du skickar in din bokningsförfrågan till mig och vi hittar en datum som passar oss båda. Skicka gärna med några datum som passar er. 

Efter att jag bekräftat att jag kan så skickar jag en bokningsfaktura och ett avtal till dig. Fakturan och avtalet ska vara betald och påskrivet senast 10 dagar innan fotograferingen. När fakturan är betald och avtalet påskrivet så är datumet garanterat ditt. 

Skulle det vara så att det blir oväder på er dag så bokar vi om till en dag med bättre väder. Detta gäller om det är regn och rusk. Allt från sol till mulet är välkommet!

Din fotografering pågår i ca en timme så barnet/barnen orkar med. Om ni har små barn kan det vara bra att ha lite gott att äta och någon leksak som vi kan locka fram skratt med.

Efteråt behöver jag några dagar för att verkligen lyfta fram magin i era bilder. Därför har jag 14 dagars leveranstid på era bilder men jobbar alltid hårt för att ni ska få era bilder så snabbt som möjligt. I samband med leveransen skickas också er slutfaktura. 

Galleriet med era bilder ligger uppe i 14 dagar och där har ni möjlighet att inte bara ladda ner de bilder som ingår i ert paket, ni kan även där välja att köpa förstoringar så ni får upp era minnen på väggarna.

Vem är din fotograf?

Här har du en sprallig person som gillar att hitta nya sätt att få fram de mest magiska bilderna på dig och din familj.

Jag heter Caroline Solberg, är 33 år och bor i Karlskoga. 

Min favoritfärg är glitter, räknas det? Om inte så är det ljusrosa. Som du kanske märker. 

När jag blir stor ska jag odla massor av träd i min trädgård, gärna som blommar vid olika tider på året så jag ständigt är omgiven av blomsterträd. 

När jag inte fotograferar så tränar jag med min hund eller är ute i naturen. Min man har slutat låta mig köra bil när vi ska till nya ställen för jag blir så distraherad av all vacker natur som jag ser. Är det bara jag, eller kan du känna igen dig?

Jag har aldrig förstått varför folk dricker kaffe men dricker förmodligen en ohälsosam mängd av cola zero. Att få bo i Karlskoga med Sveriges godaste vatten gör dock att det ibland glider ner ett glas vatten eller två. Haha!

Din investering

1 timme fotografering i Karlskoga, Kristinehamn eller Örebro med omnejd.

Ett galleri med alla utvalda bilder som ni kan dela i sociala medier

5 högupplösta filer som ni kan framkalla hur många gånger som ni vill

Möjlighet att köpa till fler bilder om så önskas. Ni kan även köpa printar av högsta kvalité genom mig. 

3995 kronor

Skicka din bokningsförfrågan