Veckans planering

God morgon på er!

Nu är det en vecka kvar till operationen. Börjar såklart bli nervös nu men nu hoppar vi in i veckans planering.

Måndag
Jobba på Rajala
Göra i ordning inför tisdagens fotografering.

Tisdag
Jobba på Rajala
Plåta på Klimatklubbens bokreleasefest. De släppte sin bok här i förra veckan och nu är det dags för firandet! Det är så himla kul att få plåta deras event, de är alltid så himla mysiga.

Onsdag
Jobba på Rajala
Innan jag ska jobba så ska jag till tandläkaren och äntligen få ordning på min rotfyllning. Jag hatar verkligen tandläkaren så är glad att jag har en tidig tid och inte riktigt kommer kunna hinna vakna innan det är dags. Och också tacksam att det är tidigt för att jag måste fasta innan då jag använder lustgas. Fasta är ju inte riktigt så kul just nu men jag är glad att de fick in en tid innan operationen för efteråt känns det som att jag inte kommer kunna fasta på länge 😛

Torsdag
Jobba på Rajala

Fredag
Jobba på Rajala

Lördag
Jobba på Rajala

Söndag
Förbereda inför operationen. Bädda rent och duscha osv. Måste vara helt ren inför operationen. Så man måste duscha kvällen innan och sen på morgonen innan man kommer in. Så tänker också att jag ska se till att ha det som jag ska på mig ska vara nytvättat tills dess också.

Så ser min vecka ut. Eftersom jag jobbar på Rajala sex dagar av sju denna vecka så är det ju ganska mycket tid som går till det. Men det gör mig inget. Jag känner ju att jag börjar bli nervös och då är det skönt att bara få djupdyka ner i jobbet så jag kanske inte behöver tänka på det så mycket.

Jag gillar också att skriva ner även de minsta saker som jag måste komma ihåg varje dag.

Men nu är det dags att göra mig klar för att åka till jobbet. Ha en fantastisk dag!

(Visited 50 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.