Vecka 39

Tänk att vid den här tiden förra veckan satt jag i en stol på Södertälje sjukhus i mina sjukhuskläder, hade precis tryckt i mig åtta piller i varierande storlek. Det var bara några timmar kvar tills jag skulle vakna upp på uppvaket och undra vem som hade kört över mig.

Men nu dyker vi in i denna vecka.

Denna vecka börjar jag äntligen äta lite fastare mat. Alltså mos. Så Tom och jag förberedde igår 19 pannbiffar som alla är stora nog för en portion åt gången till mig. Jag ska äta mellan 50-70 gram kött (eller i något annat om man inte äter kött) och det ska utgöra halva portionen. Resten av portionen delas upp på kolhydrater och grönsaker. Då kommer jag nu i början att äta en potatis och blomkål/broccoli som jag då mosar såklart! Kommer nog mosa ihop potatisen tillsammans med grönsakerna. Vi har också förberett lite lax så jag kan variera något samt köpt hem avokado, makrill och tonfisk och mer yoghurt. Så nu finns det mat så det räcker och blir över 🙂

Utöver det ska jag börja ta mina vitaminer nu och börja dricka vatten igen 🙂 Och komma ut på lite längre promenader. Kanske borde sätta nått sorts mål? Jag har ju inte haft min aktivitetsklocka denna vecka som gått så mitt mål kanske ska vara att fylla cirklarna som är där. Ja, så får det bli! Jag gjorde det alla dagar veckorna innan operationen så det ska jag såklart klara av.

Till helgen åker vi till Örebro för lite aktiviteter och hälsa på hemma hos våra föräldrar. Min mamma fyllde år igår så på söndag ska vi fira henne. Hon kommer bjuda på smörgåstårta. Får de hur det går men hon har lovat att ha typ knäckemacka och makrill hemma ifall min mage inte klarar av det.

Vi ska också försöka få ut våra tackkort äntligen. Har ju gått några veckor nu sen vi gifte oss. Bilderna kommer ni också få se denna vecka! Kul va? =D

(Visited 126 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.