parfotografering fotograf örebro län fotografering vanja åke caroline solberg

Vanja och Åke

Vanja hörde av sig och berättade att hon inte hade några fina bilder på sig och sin kille Åke och ville gärna få till några! Det skulle gärna vara i naturen men inte ute i skogen. Vanja och Åke bor i Örebro så naturligtvis tog jag dem till ett av mina favoritställen i Örebro, Karlslunds herrgård. Här finns en stor variation av natur, oavsett tid på året. Vi hade tur som möttes av blommande fruktträd, syrenhäckar och andra fina omgivningar. Jag älskar verkligen att fotografera i Karlslund och det var även där jag och min man tog våra bröllopsporträtt när vi gifte oss. Vi fotograferade under Golden hour

Vanja och Åke bokade en timme och då ingår ca 50 bilder i ett webbgalleri. Jag kommer inte dela med mig av alla bilder här utan ni får se några favoriter.

Dela inlägget:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.