Studentfotografering Karlskoga

Ska du ta studenten år 2021? Då har du hittat helt rätt!

Vill du ha mer avslappnade och roliga studentporträtt snarare en de typiska skolfotoporträtten som ni får på studentdagen. Då har du återigen hittat rätt!

För de allra flesta av oss är studenten ett väldigt stort mål! Äntligen får vi lägga skolans måsten bakom oss och gå ut i vuxenlivet och göra det som vi verkligen vill göra. 

Därför vill jag hjälpa dig att minnas denna dag med extra mycket glädje och värme, framförallt i år!

Jag minns själv min student, trots att det gått ganska många år nu ;). Det var en riktigt varm dag, säkert 30 grader. Jag hade valt att ha en svart studentklänning. Min mössa var lite för liten och satt ganska hårt på huvudet vilket gav mig en ganska rejäl huvudvärk och att sminket försvann i hela pannan. Men det var lugnt, värmen tog hand om resten. 

Tyvärr finns ju inga bilder på detta, då jag inte hade någon fotografering bokad. Hint hint. Haha! 

Här får du en rolig fotografering, antingen ensam eller tillsammans med fyra dina närmsta vänner. Här väljer du helt själv. 

Tänk att kunna se tillbaka på bilderna och minnas tiden tillsammans, där ni växte upp. Du får också vackra porträtt som dina nära och kära kommer uppskatta. Här får du alltså hela paketet. Farmor och dina kompisar kommer alla bli lika glada och nöjda!

Vill du ha hjälp med din make-up?

Jag samarbetar med Wilma Jurvakainen som är Make-up artist. På våra lyxfotograferingar ingår make-up från henne men det går också att välja till på vissa av de andra tiderna med till en extra kostnad. 

Vill du hitta henne online så finns hon på Instagram på http://instagram.se/alternativskonhet

Hon har gjort make-up på både Josefine och Vanja som är med på bilderna som syns här på sidan. 

Vem är din fotograf?

Jag heter Caroline Solberg, och jag har länge känt mig rädd inför att stå framför kameran. Fördelen med att vara fotograf är att jag får öva, öva och öva. 

Fördelen för dig är att jag vet precis hur det kan kännas när du står där och ska bli fotograferad. Därför jobbar jag extra hårt för att du ska känna dig bekväm.

Jag är född i Karlskoga men har bott i Örebro, Luxemburg och Stockholm innan jag tillslut övertalade min man att lämna Stockholm och flytta hem igen. Lugnet är verkligen så givande även om jag såklart kan sakna tillgängligheten som Stockholm innebar. Just nu letar vi efter vårt drömhus utanför stan. 

Din investering

Lyxpaketet

I detta paket ingår make-up, rekvisita och en superrolig stund med dina vänner. Paketet går att göra själv men också tillsammans med upp till fyra kompisar. 

Vi fotograferar utomhus och här finns några få tider och det är först till kvarn som gäller när det kommer till att boka tiderna. 

Ni får alla en heldel bilder på er själva men också bilder på er tillsammans. Toppen va?

Detta ingår:

8500 kr

Är ni fem personer är det 1700 kr per person

Porträttpaketet

Vi fotograferar utomhus någonstans i Karlskoga kommun.

Vill du och en kompis fotografera ihop, meddela mig när ni skickar in bokningsförfrågan.

Detta ingår:

1900 kr

Vi fotograferar utomhus, för allas säkerhets skull. Antingen så väljer du/ni en plats eller så har jag ett gäng på lager utifrån vad för typ av miljöer som du/ni vill bli fotograferade i. 

Beroende på hur vädret ser ut så flyttar vi på fotograferingen. Regn känns tråkigt när en vill ha sina studentkläder på sig. Vi håller såklart kontakt om det.

Ni börjar med att höra av er till mig om vilken typ av fotografering ni vill ha, efter att vi har bekräftat datum och tid skickar jag en bokningsfaktura till den som bokar fotograferingen. 

Bokningsfakturan ska vara betald och avtalet ska vara påskrivet inom 7 dagar från dess att dessa skickas ut. Allt behöver dock vara klart senast dagen innan fotograferingen.

Efter fotograferingen skickas den slutliga fakturan ut, bilderna är klara senast 14 dagar efter fotograferingen men ni får tillgång till dem först när fotograferingen är betald i sin helhet.

Efter fotograferingen, när slutfakturan är betald så får du/ni tillgång till ett galleri, där kan du/ni välja att köpa till fler högupplösta bilder eller fysiska fotografier, tackort osv.

Skicka en bokningsförfrågan

Notera att bokningen inte är genomförd innan jag har bekräftat den. Genom att fylla i detta formulär så kan vi tillsammans hitta ett datum.