Studentfotografering – Josefine och Vanja

Äntligen är det dags för studenten och jag fick äran att plåta Josefine och Vanja, som visserligen redan har tagit studenten, men vad gör väl det?

Vi sågs mitt på dagen i mitten på april. Det må se varmt ut på bilderna men det var en riktigt kall dag och jag är så imponerad av både Vanja och Josefine som aldrig klagade på kylan. Det är väl tur att det bara bli varmare nu.

Dessa bilder är tagna i stadsparken i Örebro vilket är ett av mina absoluta favoritställen i Örebro att plåta i. Framförallt inne vid stadsträdgården som visar sig från sin bästa sida från april till oktober.

Jag hade även med Wilma från AlternativSkönhet som gjorde sminkningarna på tjejerna. Så nöjd! Henne kan du också få smink av när du bokar fotograferingar med mig. Hur bra?!

Här kommer mina favoriter från vår fotografering: