Redigering

Caroline-Solberg_2020-insta_SOOC-0920Caroline-Solberg_2020-insta_CS3-0920

Har du också svårt att få ihop redigeringstid med plåtningar?

Kan det vara så att du kanske tycker att det är svårt med just redigeringen? Eller tycker du helt enkelt att fotograferingen är det roligaste och vill kunna göra mer av det och mindre av redigeringen. Då har du hittat helt rätt!

Hur går det till?

Du hör av dig och berättar hur många bilder som du vill ha redigerade. Jag godkänner din förfrågan och skickar över ett avtal och en faktura på startavgiften. När avtalet är påskrivet, fakturan är betald och bilderna skickade så börjar jag min redigering. 

Du väljer ut de bilder som du vill ha redigerade, jag ser gärna att du har plåtat i RAW för bästa resultat.

Du skickar dem till mig i DNG-format eller i det raw-format som din kamera levererar sina bilder i. Jag uppskattar om du redan innan har gjort ditt urval. Det gör att du snabbare får tillbaka dina bilder.

När jag är klar så skickar jag tillbaka dina bilder i DNG för att du ska ha möjlighet att göra egna justeringar i bilderna. 

När du återkopplar att du är nöjd med resultatet och mitt arbete är klart så slänger jag alla bildfiler som du skickat till mig. 

Inget sparas och du äger 100% av alla bildrättigheter. 

Vad kostar det?

Jag har en startavgift på 990 kronor för att börja redigera dina bilder. Detta är för att vi tillsammans ska hitta fram till den bildstil som du vill ha. För mig är det viktigt att din bildstil kommer fram i bilderna.

Efter det så är det 800 kronor i timmen.

På en timme kan jag hinna mellan 10-100 bilder beroende på hur jämt ljuset har varit under din fotografering och hur mycket som behövs göras i dessa bilder. 

Om du är osäker så går det jättebra att sätta en tidgräns på hur lång tid det max får ta och då levererar jag allt jag hann göra på den tiden. Hinner jag fortare så tar jag betalt för den tiden det tog.

Jag tar fullt betalt för den första timmen och efter det för varje påbörjad kvart.

Ditt lägsta pris blir alltså 1790 kr. 

Förfina huden

Huden gör inte alltid som en vill.

Behöver du hjälp med att få bort finnar och andra ojämnheter? Jag hjälper dig att få ett naturligt resultat som inte ser för retuscherat ut.

Om du önskar att jag retuscherar bort något ur bilderna så skicka med en beskrivning vid bildleveransen där du skriver filnamnet och vad som behövs göras i bilden. 

Jag skickar alltid tillbaka en bild utan hudretusch och en med så du själv kan avgöra vilken bild du vill leverera till kund. 

Du behöver också prioritera vilka bilder som jag retuschera om det är så att du har satt en maxtid på min retuschering. 

 

Kontakta mig!