Oktober – finally

Home / Allmänt / Oktober – finally
Oktober – finally

Min favoritmånad är här! Äntligen! Nu kommer säsongen med mest färger och morgnar fyllda med dimma.

För mig har oktober blivit mer än en fin månad. För mig är det en månad fylld av kärlek också. Jag och Tom började att ses i oktober, vi blev ihop i oktober och vi förlovade oss i oktober.

Jag tänkte börja med att i början på varje månad sätta en planering med mål och sånt som ska hända. Vad tror ni om det? Jag tror det blir kul!

MÅL

  • 300 000 steg
  • En video på Youtube om min Gastric Sleeve resa
  • Skaffa gymkort
  • Besöka gymmet minst 10 gånger

Eftersom jag egentligen inte ska börja lyfta tungt osv innan jag känner mig helt trygg eller tills 6 veckor efter operationen så känner jag att jag vill smygstarta igång mina gymbesök med mer cardio och lyfta lätta saker. Min plan är att i november sen börja ta hjälp av en PT men jag vill veta lite först hur mycket jag klarar och sätta en rutin att faktiskt ta mig till gymmet.

Sånt som kommer hända i oktober

Denna månad är det dags för mig att börja äta vanlig mat. ÄNTLIGEN! Så denna månad kommer nog bli mycket testande och se vad jag klarar att äta och inte. Just nu är det ju mjuk mat som jag äter och det är ganska mild mat också, alltså snällt för magen.

Vi kommer även åka till Sälen, vilket vi gör i början på oktober varje år. Vi får se hur mycket jag klarar där men jag hoppas kunna vandra lite iaf.

Jag kommer gå tillbaka till jobbet andra veckan i oktober. Det ska bli kul att få komma tillbaka. Känns som jag varit borta i en evighet fast jag bara har varit borta i två veckor hittills.

Nu måste jag bege mig, ska nämligen fixa lite inför en utskick som jag ska göra nästa vecka. Ni får se vad det är när det är utskickat <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.