Mitt i flytdag 7

Var är den där energin som alla snackar om att man ska få efter tre dagars flyt? Jag är helt död efter jobbet. Så det blir lite hoppigt här med inläggen. De kommer när de kommer helt enkelt.

Just nu när jag skriver detta har jag ännu bara käkat min frukost. Cocoa & oat från Nutrilett. Den är helt okej. Min favorit har blivit Päron & Vanilj och det är ju såklart den jag har minst av. Så trist. Så nu har jag gjort upp en ”schema” för vilken smak jag ska käka när. Idag blir det Cocoa & oat och Blueberry, acai & almond för det är de jag gillar minst och vill bara bli av med dem. Hehe.

Så nu är jag som sagt inne på dag 7. När denna dag är över så har jag nått halvvägs. Så himla skönt! Jag har 1,4 kg kvar att gå ner denna kommande vecka och hittills har jag lyckats gå ner 4,6 kg sen invägningen på sjukhuset. Så det kommer nog gå, vore najs att komma ner mer såklart. Åtminstone ett kilo extra då de väger oss med kläder på och jag har vägt mig utan kläder varje gång och vill vara säker på att nå målvikt även med kläder på.

Igår hittade jag också vilket midjemått jag hade haft vid invägningen så jag passade idag på att mäta mig också. Minus tre centimeter på midjan. Så gött!

Jag bestämde också igår att den 27 januari så ska jag prova min bröllopsklänning igen och se hur den sitter, då har det gått ett halvår sen bröllopet så det vore kul att se vad som har hänt sen dess. Men funderar också på att testa den redan den 27 oktober. Det skulle vara så kul att bara se 3 månader. Inte för att jag förväntar mig så stor skillnad då men den lär ju vara en del iaf.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.