I’m back!

Hej på er!

Jag ser att ni är några som har varit inne och kikat lite här medans jag har varit borta. Idag har det gått över tre dygn sen jag sövdes och genomgick operationen. Sen dess har det varit ganska tufft. Samma dag som operationen är fick vi inte äta något alls. Dricka vatten med sked, men det gjorde ont och jag blev illamående. Var helt säker på att mina stämband skulle gå av pga uttorkning.

Jag tänkte att jag senare skulle berätta om min upplevelse på sjukhuset i ett enskilt inlägg sen. Just nu vill jag mest uppdatera er om hur jag mår osv.

I tisdags fick jag åka hem från sjukhuset och då var jag fortfarande väldigt svag och hade otroligt ont. Jag var helt säker på att det aldrig skulle gå över. Min smärta är idag mycket lägre även om jag fortfarande har ont. Att käka smärtstillande enligt doktorns order hjälper såklart. Nu är det en molande känsla på vänster sida av magen, som känns som en spark i magen så fort jag måste ta i på något sätt. Allt från att böja mig ner, lyfta nått som har lite vikt eller gå ur sängen på morgonen. Så jag är väldigt försiktig.

Egentligen ska jag äta helt flytande kost i en hel vecka efter operationen men jag saknar verkligen att tugga. Så jag tog idag en knäckebrödsmacka med makrill på. Det var så gott! Och gjorde inte alls ont att äta. Jag tog en tugga i minuten och tuggade VÄLDIGT noga. Det måste bli en smet i munnen. Ni som brukar käka knäckemacka vet vad jag menar. Så kommer nog käka lite kombinerat resten av veckan tills jag får äta mos helt. Måste också komma ihåg att få i mig vätska nu om jag ska börja äta mos redan nu. För när man käkar så mycket flytande av som jag borde äta denna vecka så behövs inte vatten, för man får det från sina soppor osv.

Well, thats it for now. Jag lever, jag känner det och det går framåt ❤️

(Visited 233 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Corinne Grönholm 19 september, 2019 at 16:22

  Hoppas det nu bara blir bättre och bättre! Tänker på dig! <3

  Reply
  1. caroline 19 september, 2019 at 21:16

   Tack! Ja, hittills går det ju bara bättre och bättre så får hoppas att det håller i sig 😍

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.