Flytdag 3

Nu är vi inne på dag tre. Jag var så trött igår och kände därför inte för att uppdatera. Vi får se om det blir varje dag eller om jag kanske missar någon dag här och där.

Igår gick det ganska bra. Jag är såklart väldigt sugen på mycket och ganska hungrig efter någon timme igen. Men försöker dricka mycket vatten som sagt. Igår när jag skulle hem så tänkte jag att jag hade druckit så mycket den dagen så jag lämnade flaskan på jobbet. Tänkte att jag klarar mig tills jag kommer hem. MEN så blev det fel på tåget och vi blev väldans försenade. Vilket framgick när jag väl satt på tåget så då ville jag inte chansa och gå och köpa vatten. Men jäklar vad torr i munnen jag blev. Så nu har jag med min flaskan överallt.

Idag var det riktigt jobbigt, vi hade en extra lång dag på jobbet då vi hade ett morgonmöte där min chef bjöd på ciabatta med tillbehör. Ett av mina favoritbröd. Det såg så gott ut. Sen när Tom kom hem så rostade han bröd och stekte svamp på spisen. Nej men snälla! Jag längtar så mycket efter mat. Sa till Tom att han MÅSTE göra svampsoppa till min första mat hemma. Jag tänker ju hela tiden att jag inte får äta försen om 4,5 veckor men det är ju såklart om strax under två veckor jag får börja förtära annat än dessa shakes. Så det känns ju lite lättare iaf.

I morse när jag vägde mig så hade jag gått ner 2,5 kg. Det känns motiverande att väga sig varje morgon tycker jag och det gör att det känns mer värt att hålla på med denna vidriga diet. Jag ska ju ner 5% av min startvikt vilket är 6 kg. Men ju mer jag går ner desto bättre. Då blir ju levern ännu mindre och större chans att operationen blir lyckad. Och forsätter vikten i denna takt så har jag ju nått mitt mål i helgen men jag tror att det är mest nu i början och sen kommer det trappas av lite mer.

Jag har också skapat en FB-grupp där vi är fler som ska operera oss i september. Så om du läser denna blogg och ska eller har opererat dig i september 2019. Gå gärna med här.

(Visited 125 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.