Flytdag 14!

Tänk att vi redan är här! Att jag redan är här. I morgon är det dags. Två shakes kvar och sen är det dags för fasta inför operationen. Får inte dricka eller äta något 6h innan jag kommer till sjukhuset och eftersom jag ska vara där kl 07.00 så blir det sista vattnet på kvällen det sista som jag dricker tills jag är opererad.

Den sista shaken på jobbet! Se hur nöjd jag är över att det är över 😅

Idag har vi tvättat och gjort i ordning inför operationen. Tom har också lagat soppa till veckan efter operationen. Blev någon form av kycklingsoppa som är gjord främst på kycklingbuljong. Smakade lite på den så jag vet att jag gillar den. Den blev helt okej, trodde nästan att jag skulle älska det mer efter att ha gått på dessa shakes i två veckor. Jag hade nog för höga förväntningar. Haha! Den var god men smakade inte som jag förväntade mig 😛 Vi hade också i det proteinpulver som min dietist har sagt att jag ska äta den kommande tiden.

Igår, efter jobbet, åkte vi till Nynäshamn för att hämta upp en bok som jag har köpt. Den heter ”Ett liv med sleeve” och innehåller massa bra tips och tankar samt recept och träningsövningar. Den kommer nog hänga med mig ett bra tag. Så glad att jag fick tag i den, en tjej som också gjort sleeve sålde den till mig och hon var inte alls nöjd men jag gillar den skarp.

För er som undrar hur det gick med nedgången av midjemått och vikt så kan jag meddela att när jag har gått ner 5,5 kilo och 5 cm på midjan. Känns så himla bra! Mitt personliga mål var att gå ner 5 kg och det lyckades jag ju med. Min sista vägning blir ju i morgon.

Håll mig gärna sällskap på insta i morgon, jag finns på @carolinesolberg.se

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen dricka min sista shake!

(Visited 143 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.