Flytdag 11

Nu har det gått några dagar igen men det har varit lite mycket här de senaste dagarna. Just nu när jag skriver detta sitter jag på tåget påväg hem efter en dag på jobbet. En kvinna några rader längre fram käkar en burgare och det luktar i hela jävla kupén. Det är garanterat en kycklingburgare. Jag känner till och med doften av dressingen.

Om jag är hungrig? Ja! Även om det funkar bättre och bättre så blir jag ändå mer känslig för dofter. Men nu är det ju verkligen inte långt kvar.

De ringde från operationsplaneringen idag. På måndag kl 07:00 ska jag infinna mig på avdelningen. När jag var där på inskrivningen så sa sköterskan att jag skulle få sovmorgon eftersom jag var sist ut. Men det kanske har blivit en ändring. Det får vi se när jag kommer dit, jag glömde att fråga. Hade större fokus på hur fasen jag ska göra med det faktum att jag bytt namn men inte skaffat nytt leg än. De sa dock att det räcker med att ha med beviset från skatteverket plus legitimation så skulle det vara lugnt. Kommer fan ha med passet också, för säkerhetsskull då jag var smalare på körkortet, med kort hår och det är ganska många år sen jag tog den bilden. På passet ser jag likadan ut som nu.

Måste komma ihåg att fixa fram allt redan ikväll då jag ska till sjukhuset i morgon och ta de sista proverna. Hoppas att det är en annan sköterska som tar mina prover denna gång. Hon jag hade sist misshandlade fan mitt armveck.

Nu måste jag gå av tåget, men efter denna bild så är jag tillbaka!

Hur går det med flytet då? Jag kan verkligen säga att jag är glad att det snart är över. Bara tre dagar kvar! Woho! Har sparat favoritsmakerna till sist. Vikten fortsätter gå ner men ganska långsamt de senaste dagarna. Jag tänker att vi tar en slutgiltig rapport hur det har blivit med vikten och midjemåttet. Jag är inte så hungrig hela tiden som jag var i början men som ni märkte i början av detta inlägget så känner jag dofter väldigt starkt. Det är riktigt jobbigt, men jag tror jag skrev om det i ett tidigare inlägg. 😅

Oh, well. Tre dagar kvar som sagt, och vi hörs igen på söndag med en fullvärdig utvärdering och känslor osv inför operationen. Så jäkla nära nu. Nu ska jag duscha. <3

(Visited 98 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.