Flytdag 1

Kära dagbok. Haha, nej då. Men nästan. Jag tänkte att ni verkligen skulle få följa med på resan ordentligt.

Idag var det första dagen för mig att gå på flytande diet inför operationen. Anledningen till att man går på flytande diet är främst för att minska fettet runt levern så den är så liten som möjligt och inte är i vägen vid operationen. Sen är det också för att visa att man kan hålla sig till en matrutin osv.

Ska vi gå in på hur det gick idag?

Oväntat bra ändå. Jag är mätt iaf 1-1,5 timme efter att jag ätit en shake. Men jag märker liksom när det börjar närma sig att käka igen. 30 minuter innan det är dags igen är det de enda jag tänker på. Iaf var det så idag. Jag ska även dricka två liter vatten. Jag har nog fått i mig minst 1,3 liter. Jag fattar liksom inte hur jag ska få i mig två liter. Men jag kämpar. Haha! Springer på toaletten i tid och otid.

Detta är allt jag ska äta dessa kommande två veckor. Galet va? De är väldigt söta vilket såklart hjälper mot sötsuget men inte direkt mot saltsuget. När jag tog min sista shake för dagen så såg jag kalkonpaketet från helgen, det krävdes ganska mycket styrka att inte ta ”bara en skiva” för att få saltet. Men dietisten sa att de tre första dagarna är värst. Så det är väl bara att stå ut.

Nu är det dags för mig att ta kvällen! Vi hörs igen i morgon 🙂

(Visited 151 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.