Evelina – Gravidfotografering i Karlslund, Örebro

28 februari, 2022

Evelina väntar sitt andra barn och ångrar att hon inte tog gravidbilder med första barnet. Nu fick vi äntligen chansen att ses och ta dessa bilder tillsammans. Vi var väldigt tacksamma för att snön och solnedgången beslutade sig för att dyka upp exakt samma tidpunkt. För hur magiskt blev det inte?

Bilderna tog vi ute vid mitt absoluta favoritställe i bortanför Karlslunds herrgård. Där fick jag tips om några björkar som jag helt hade missat bakom de träd som jag älskar.

Träden som jag sett var precis framför. Hur kunde jag ha missat björkarna? Dock är dessa träd framför helt magiska! Stora och långa grenar som sträcker sig både lågt och långt. Visst blir det så fint? 😍

Sen valde jag att plocka fram blixten för de avslutande bilderna. Ville verkligen att Evelina skulle poppa ordentligt! Jag älskar att kombinera naturligt ljus med blixtfoto.

Välkommen
fotograf caroline solberg

Caroline Solberg

Ska vi jobba ihop?

Articles

more from us