Ett nytt kapitel

Ny månad, ny blogg, nytt namn, nytt liv. Nu är det mycket som händer i september. För några dagar sen gick jag ut med att jag ska göra en Gastric Sleeve och responsen var överväldigande. Dagen efter fick jag ett brev från Skatteverket, vårt nya namn hade äntligen gått igenom och nu heter vi Solberg! Så himla mysigt att äntligen få dela namn med mannen jag älskar. Samma dag fick jag bekräftat att allt var klart nu med det ”nya” jobbet.

Med tanke på hur mycket som händer i mitt liv just nu så kändes det inte rätt att fortsätta med den gamla bloggen, eller alltså att ta med alla inlägg över. Jag vill få en nystart med allt. Den bloggen kommer ligga kvar ett tag, jag ska ladda ner den så jag kan lägga upp inläggen någonstans om jag vill.

Eftersom det är den 1 september idag, höstens första dag, så kände jag att detta var ett perfekt tillfälle att starta. Tycker du inte?

Bloggen kommer få fortsätta växa fram under månaden. Jag hoppas att det är okej med er <3

(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.