Bröllopsfotografering
Så ni ska gifta er? Vad roligt!

Grattis!

Jag gifte mig själv sommaren 2019. Jag saknar verkligen att vara på er sida, ni har en underbar dag att se fram emot.

När vi skulle boka vår bröllopsfotograf var jag helt säker på vem det var som jag skulle boka. Jag hade sett hennes bilder länge och var 100% säker på att boka. Så när jag och min man beslutade oss för att äntligen gifta oss så kontaktade jag henne direkt. 

Jag förstår därför vikten av att boka den fotograf som ger er de bilder som ni kommer minnas för resten av era liv. Hos mig får ni ljusa bilder med en matt ton. Jag älskar att fotografera i solnedgången, likt många andra fotografer och jag hoppas att ni har tid i ert späckade schema för att gå ut en stund under middagen och ta några sista porträtt.

Ni kommer inte ångra det, jag lovar!

J-S-caroline_frankesjo_2018-11_web_web

Din investering

Detta ingår i alla mina paket

Min matta, varma bildstil.

Alla bilder får kärlek och omtanke för att jag ska framhäva min bildstil på era bilder. De flesta av mina bilder är i färg. Men ibland kommer en känsla över mig; Denna behöver vara svartvit! Och då blir den det. 

Konsultation

Vi ses och lär känna varandra lite mer, pratar om er bröllopsdag och era förhoppningar och förväntningar på dagen. Allt för att ni ska känna er bekväma med ert beslut och lita på att ni hittat rätt fotograf för er. Jag träffar er gärna på riktigt men går det inte så ordnar vi en onlinedate tillsammans 🙂 Har vi tid så åker vi tillsammans ut och kollar på stället där vi ska ta era porträtt så vi kan ta lite testbilder. 

Digital och fysisk leverans

Ungefär 4-6 veckor efter fotograferingstillfället levereras era bilder till er. Innan dess kommer ni få ett digitalt galleri med bilder för sociala medier som ni kan dela med alla som ni känner. Där kan ni också passa på att välja de bilder som ni vill ha framkallade på fysiska bilder och till ert album. 

Ni får mellan 20 till 50 bilder för varje timme som jag är bokad. Vilket är ganska många bilder. Jag försöker hålla nere antalet bilder för att ni inte ska bli överväldigade utan kunna se tillbaka på dem och minnas er dag med värme och kärlek

Jessica_Jocke-caroline_frankesjo_2018-152_web_web

Silver

För er som endast vill få med porträtt från er stora dag. Vi möts upp innan eller efter er vigsel. Denna fotografering är ca en timme.

5.000

J-S-caroline_frankesjo_2018-25_web_web

Guld

Passar bra om ni vill ha era porträtt och bilder på vigseln. Här rekommenderar jag att vi möts upp innan vigseln och tar era porträtt och sen åker vi direkt till er vigsel. Denna fotografering är max två timmar

8.000

wedding-caroline_frankesjo_2018-2785_web_web

Vitguld

För er som vill hinna få in en first look innan vigseln, själva vigseln och sen porträtten. Vi kan även hinna få in en brudskål eller familjebilder. Denna fotografering är max tre timmar.

10.000

wedding-caroline_frankesjo_2018-4223_web_web

Platina

Här hinner vi få med vigsel, porträtt, first look, familjefotograferingar och brudskålen. Lagom när det är dags för er att gå in och avnjuta er första måltid som gifta slinker jag iväg. Denna fotografering är max fyra timmar.

12.000

Golden hour

Jag kommer tillbaka cirka en timme innan solen går ner och vi gå ut och tar några bilder tillsammans i solnedgången.

+ 3000 kr

Tänk om det regnar på vår bröllopsdag?

Om det skulle vara så att det skulle regna på er dag så kommer jag se till att vi har ett ställe som vi kan ta era porträtt vid. Ni får självklart komma med egna förslag men vet ni inget fint ställe så kommer jag ha kollat upp några alternativ som vi kommer bolla tillsammans innan er bröllopsdag så ni också kan ha chans att kolla in stället innan. 

Jag tycker inte om att stå framför kameran

Få personer gillar att bli fotograferade. Genom att träffas innan ert bröllop och hålla kontakten fram tills dess så tror jag att det har hjälp mina par att känna sig mer bekväma med mig som fotograf och inte tänkt så mycket på att de blir fotograferade. 

Vad händer om du blir sjuk?

Hittills har det aldrig hänt att jag blivit sjuk och behövt ställa in ett bröllop. Om så skulle vara fallet så har jag flera kollegor redo att ställa upp som fotografer på ert bröllop och jag skulle isåfall se till att ni får den bästa matchningen för er. Bokningsförfrågan

wedding-caroline_frankesjo_2018-3784_web_web

(Visited 32 times, 1 visits today)