Angelica och Andreas – Gravidfotografering bland körsbärsträden

2 maj, 2021

I början på maj fick jag följa med min vän och kollega, Sandra, på en fotografering. Sandra Brodd är fotograf i Trollhättan så därför är dessa bilder tagna där. Jag fotograferar oftast runt Karlskoga, Örebro och Kristinehamn men åker gärna för att få fotografera, framförallt i miljöer som dessa.

Jag tog inte supermånga bilder men fick ändå dessa magiska bilderna som jag ÄLSKAR!

”Men alltså! TACK för bilderna! Det har varit en väldigt lång resa för oss och jag är så glad att jag har dessa bilder att se tillbaka på för att få minnas att allt inte bara var jobbigt och obekvämt. Bilderna är helt magiska!”

– Angelica

Vill du också boka in en gravidfotografering? Läs mer här

De hade också med sin urgulliga hundvalp. Som ingen av oss kunde låta bli att ta kort på. Här är två av mina favoriter.

Är du också gravid och vill få bilder på dig och din mage och din partner. Läs mer här.

Välkommen
fotograf caroline solberg

Caroline Solberg

Ska vi jobba ihop?

Articles

more from us